Pure Coverz
Bed linen Duvet Covers
Webshop • Specialized in organic textiles • Bedding • Kitchen textiles • Bath linen • Home textiles • Bags • Fabrics • Haberdashery

Abigail Funda nòrdica blanca sateen

Shop

Preciosa funda nòrdica amb disseny floral de colors - cotó orgànic

Elegant funda nòrdica elegant i elegant amb disseny multicolor de tot tipus de flors i abelles, per ESSENZA. La funda nòrdica està feta de cotó 100% orgànic sateen, certificat GOTS.

No t'agraden les flors i les abelles!? Deixa't captivar per aquest conjunt de fundes nòrdèutics Abigail. En aquesta original coberta nòrdica ambientada a ESSENZA floreixen flors blanques, grogues, taronges, vermelles i blaves clares sobre un fons d'ivori. I per descomptat també pots trobar l'abella ocasional! El patró geomètric està inspirat en un rusc i se superposa amb un estampat daurat fent que aquesta funda nòrdica sigui extra chic. El revers de la coberta nòrdica és de color ivori amb un patró de rusc més petit en el qual es poden veure ocasionalment un munt de flors. La coberta nòrdica està emmarcada amb una luxosa canonada.

El cotó sateen/setin és un teixit de cotó que es teixeix en un teixit setinat, el que fa que el teixit sigui molt flexible. El teixit té una bella subtil brillantor setinada i se sent molt suau i suau. La quantitat de fils per polzada quadrada s'indica mitjançant TC (Recompte de fils). Com més alt sigui el TC, més prim serà el fil i més flexible serà el teixit. Amb roba de llit feta de cotó orgànic sateen dormiràs com un nadó! És suau a la pell i un plaer dormir sota.

La roba de llit Essenza té un TC alt de 300. Roba de llit de luxe amb una lluentor meravellosa.

Specifications

Material 100% organic cotton
Colour Ivory White - Multi
Thread Count 300
Length duvet cover 260 cm (duvets up to 220 cm)
Closure Double tuck in flap (entire width)
Size pillow case 60x70 cm (envelope closure)
Cleaning advice 60 C, no bleaching, drying on low temperature, ironing 2 points
Produced in China, GOTS certified, Oeko-Tex standard 100

Available in