Pure Coverz
Bed linen Duvet Covers
Webshop • Specialized in organic textiles • Bedding • Kitchen textiles • Bath linen • Home textiles • Bags • Fabrics • Haberdashery

Anneclaire Coberta nòrdica sorra sateen

Shop

Preciosa funda nòrdica amb disseny de flors - cotó orgànic

Elegant funda nòrdica elegant i elegant amb estampat multicolor, d'ESSENZA. La funda nòrdica està feta de cotó 100% orgànic sateen, certificat GOTS.

Aquesta funda nòrdica Anneclaire d'ESSENZA va rebre un bonic to neutre de sorra i va ser decorada amb les flors més belles que podien trobar. Però també hi ha espai per a una festa: flors luxoses en tons elegants com el porpra, el rosa, el blanc i el taronja floreixen abundantment en una tira elegant. Les vores d'aquesta funda nòrdica també tenen un toc festiu: estan decorades amb una sanefa plena de volants elegants. Prefereixes una mica de zen? A continuació, girar la coberta nòrdica per veure la bella ombra de sorra brillar en solitari. Aquesta elegant funda nòrdica inclou una caixa de regals / emmagatzematge deluxe.

El cotó sateen/setin és un teixit de cotó que es teixeix en un teixit setinat, el que fa que el teixit sigui molt flexible. El teixit té una bella subtil brillantor setinada i se sent molt suau i suau. La quantitat de fils per polzada quadrada s'indica mitjançant TC (Recompte de fils). Com més alt sigui el TC, més prim serà el fil i més flexible serà el teixit. Amb roba de llit feta de cotó orgànic sateen dormiràs com un nadó! És suau a la pell i un plaer dormir sota.

La roba de llit Essenza té un TC alt de 300. Roba de llit de luxe amb una lluentor meravellosa.

Specifications

Material 100% organic cotton
Colour Beige - Sand - Multi
Thread Count 300
Length duvet cover 260 cm (duvets up to 220 cm)
Closure Double tuck in flap (entire width)
Size pillow case 60x70 cm (envelope closure)
Cleaning advice 60 C, no bleaching, drying on low temperature, ironing 2 points
Produced in China, GOTS certified, Oeko-Tex standard 100

Available in