Pure Coverz
Bed linen Duvet Covers
Webshop • Specialized in organic textiles • Bedding • Kitchen textiles • Bath linen • Home textiles • Bags • Fabrics • Haberdashery

Anneclaire Cirera coberta nòrdica sateen

Shop

Preciosa funda nòrdica amb disseny de flors - cotó orgànic

Elegant funda nòrdica elegant i elegant amb estampat multicolor, d'ESSENZA. La funda nòrdica està feta de cotó 100% orgànic sateen, certificat GOTS.

Dóna-li al dormitori un aspecte seductor amb la romàntica funda nòrdica Anneclaire de color vermell cirera càlid. Les flors pintoresques, inspirades en els mestres holandesos, estan elegantment drapejades sobre la coberta nòrdica. Per rematar-lo, els laterals de la coberta nòrdica i la funda de coixí estan decorats amb volants moderns. El vermell cirera seductor és un èxit aquesta temporada! La intensa tonalitat dóna a aquesta coberta nòrdica d'Anneclaire un bonic aspecte sensual. Però la cirereta del pastís són les flors luxoses en tons elegants com el rosa clar, el groc i el taronja. Prefereixes només el vermell cirera? A continuació, gira la funda nòrdica.

El cotó sateen/setin és un teixit de cotó que es teixeix en un teixit setinat, el que fa que el teixit sigui molt flexible. El teixit té una bella subtil brillantor setinada i se sent molt suau i suau. La quantitat de fils per polzada quadrada s'indica mitjançant TC (Recompte de fils). Com més alt sigui el TC, més prim serà el fil i més flexible serà el teixit. Amb roba de llit feta de cotó orgànic sateen dormiràs com un nadó! És suau a la pell i un plaer dormir sota.

La roba de llit Essenza té un TC alt de 300. Roba de llit de luxe amb una lluentor meravellosa.

Specifications

Material 100% organic cotton
Colour Red - multi
Thread Count 300
Length duvet cover 260 cm (duvets up to 220 cm)
Closure Double tuck in flap (entire width)
Size pillow case 60x70 cm (envelope closure)
Cleaning advice 60 C, no bleaching, drying on low temperature, ironing 2 points
Produced in China, GOTS certified, Oeko-Tex standard 100

Available in