Webshop • Gespecialiseerd in biologisch textiel • Beddengoed • Keukentextiel • Badgoed • Woontextiel • Tassen • Stoffen • Fournituren

Vacature Allround Medewerker

Heb je passie voor duurzaamheid, textiel en internet? Wij zijn per direct op zoek naar een Allround Medewerker voor onze webwinkel en groothandel.
 
Pure Coverz is gespecialiseerd op het gebied van biologische katoenen beddengoed, huishoudtextiel en stoffen. De webshop verzendt de orders wereldwijd naar consumenten. Daarnaast handelt onze groothandel Pure Fabricz in biologische katoenen stoffen en is Europees distributeur van de Amerikaanse merken Harmony Art en Daisy Janie en het Nederlandse merk Bo Weevil.

Door toenemende drukte hebben wij behoefte aan een allround medewerker die zijn of haar mannetje staat in een hectische omgeving.

De functie
In deze functie verricht je alle voorkomende werkzaamheden binnen de webshop en groothandel en fungeer je als spin in het web. Je verwerkt de orders, hebt contact met klanten en leveranciers en houdt de website en social media bij. Daarnaast is het een plus als je bij drukte kunt bijspringen in ons eigen naaiatelier.

Wij vragen
Wij zoeken iemand die zich thuis voelt in een informele hectische omgeving en stressbestendig is. Een duizendpoot die goed zelfstandig kan werken, van aanpakken weet en duurzaam georiënteerd is. Je bent administratief goed vaardig en vindt het leuk om met teksten en social media bezig te zijn. Daarnaast is het van belang dat je stoffenkennis hebt, bij voorkeur d.m.v. een Detex diploma. Het is een pluspunt als je tevens handig achter de naaimachine bent.

Wij bieden
Een leuke veelzijdige baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Meedenken, eigen input en ideeën worden zeer gewaardeerd. Je werkt in een klein flexibel team in een informele omgeving. Voor het verder verdiepen van de werkzaamheden is er budget voor trainingen/opleidingen.

Jij biedt
Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede beheersing van de Engelse taal. Je beschikt daarnaast over uitstekende computer- en administratieve vaardigheden. We vragen voor deze functie minimaal MBO+ werk en denk niveau.

Jouw talent
Sustainability zit je in het bloed, je kent je weg in de duurzame wereld en bent overtuigd van het belang hiervan. Je vindt het fijn om zelfstandig je taken te vervullen en je houdt overzicht in hectische situaties. Je hebt een voorliefde voor handel en bent goed in het schrijven van teksten. Daarnaast ben je klantvriendelijk en accuraat.

Wie zijn wij
Wij zijn een groothandel en webshop op het gebied van duurzaam textiel. Je komt te werken in een klein team waar van je wordt verwacht dat je (na een inwerkperiode) goed zelfstandig kunt werken. Ons accent ligt op klantvriendelijkheid, flexibiliteit en duurzaamheid.

De arbeidsvoorwaarden
Het betreft een parttime functie van 15 uur, met eventuele doorgroei naar meer uren in de toekomst. De werktijden zijn in overleg in te plannen. We bieden je hiervoor een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren naar deze functie?
Stuur je sollicitatiebrief voor 24 oktober 2016 naar:
info@purecoverz.nl
Pure Coverz
Monique Zoon
Bijlestaal 42N
1721PW  Broek op Langedijk